Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

20 stuks Bloembollen - Sierui 'Allium' - Paars & Wit

(Allium)

20 stuks Bloembollen - Sierui 'Allium' - Paars & Wit

(Allium)

3-5 werkdagen

Een krachtige uitstraling, lange ranke stelen en bovenin een bol van kleine bloempjes; deze bollen zijn echt om verliefd op te worden!

36,99

16,99

In winkelmand

Informatie 20 stuks Bloembollen - Sierui 'Allium' - Paars & Wit

Alliums zijn vaste planten en kunnen jaar na jaar blijven staan als ze eenmaal op de juiste plaats staan. Daarnaast zijn het onderhoudsvriendelijke planten, goede snijbloemen en echte bij– en vlinderlokkers. Alliums bevatten namelijk veel nectar, voeding voor vlinders en bijen.

Standplaats
Ze groeien in volle schaduw tot volle zon.

Planten
Tot het planten moet je de bollen droog en koel bewaren. Je kunt de bollen het beste planten van september tot december, vóór de vorst intreed. Plant de bollen in goed losgemaakte grond met de punten naar boven. 

De verpakking bevat gedetailleerde plant en kweek instructies om je te helpen de bollen op de juiste manier te planten.

Water geven
Geef de voorjaarsbloeiende bloembollen, meteen na het planten, water. Zo worden ze aangespoord om wortels te maken. Hoe eerder de wortels gevormd zijn, hoe beter de bloembol tegen kou en vorst kan. Bloembollen in potten hebben in de periode na het planten ook water nodig, omdat de grond in potten sneller uitdroogt. Houd de grond in de tuin of in de potten/plantenbakken na het planten vochtig.

Shopping bag
Bij de bloembollen krijg je een ontzettend leuke shopping bag, welke is bedrukt met de print van jouw toekomstige tuinbeeld.

Herkomst & product informatie
De grootbloemige Alliums staan in Nederland ook wel bekend als sierui, goudlook of daslook. Met hun prachtige bolvormige bloemen, die fier overeind staan op rechte stengels, is het geen wonder dat Allium bollen zo populair zijn. Vanwege hun interessante bloemvorm zijn het echte blikvangers in de tuin. Je kunt ze ook heel goed combineren met vaste planten en heesters, maar ze zijn ook super leuk om te planten in potten op terras of balkon.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Bloembollen
Soort plant Allium
Hoogte plant 50 - 60 cm
Standplaats Zon
Bolmaat 12 - 14 cm
Bloeiperiode mei - juli
Planttijd september - december
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling