4-pack Japanse Hulst 'Acer Palmatum'

Merkloos

0 beoordelingen

1 tot 5 werkdagen

Kan jouw tuin wel een opkikker gebruiken? Breng wat kleur en gezelligheid naar je tuin met deze set van 4 Japanse Esdoorns

49,99 19,99

Over 4-pack Japanse Hulst 'Acer Palmatum'

Breng je tuin, terras of balkon in een Oosterse sfeer met deze prachtige set van 4. In deze set bevinden zich 4 verschillende soorten Japanse Esdoorns die zullen zorgen voor veel afwisseling in de tuin door hun verschillende kleuren.

Standplaats
De Acer Palmatum heeft een voorkeur voor een plekje met halfschaduw, het liefst niet teveel direct zonlicht. Door teveel direct zonlicht kunnen de wortels uitdrogen wat tot bladverlies kan leiden en kan het blad verbranden.

Water geven
De Japanse Esdoorn houdt niet van teveel water. Zorg dat de wortels niet continu in het water staan want dit kan zorgen voor rottende wortels.

Snoeien
Snoeien is niet beslist nodig bij de Japanse Esdoorn. Wil je toch snoeien dan kan je dit het beste doen in de periode van juli-augustus

Herkomst & informatie
De Japanse esdoorn, ook wel Acer Palmatum genoemd komt van oorsprong uit Japan en Korea. Hij staat symbool voor een vlam van inspiratie.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 20 - 30 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
50 - 55 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Diervriendelijk
Ja
Plant type
Tuinplanten
Plant soort
acer-of-esdoorn

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?