Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

40 stuks Bloembollen - Happy Butterfly Mix

40 stuks Bloembollen - Happy Butterfly Mix

3-5 werkdagen

Help nature grow met deze unieke bloembollen mix, waar vlinders dol op zijn!

39,99

14,99

In winkelmand

Informatie 40 stuks Bloembollen - Happy Butterfly Mix

De bloembollen zijn onderhoudsarm en zeer geschikt om te laten verwilderen in de tuin; bijvoorbeeld in het gras of onder bomen. Maar je kunt ze ook super mooi in potten en bloembakken planten, om je balkon of terras op te vrolijken! Daarnaast zijn het bloembollen, die vaste planten uit laten komen, dus op een plekje dat ze bevalt, zullen ze jarenlang terugkomen en bloeien.

Standplaats
Ze groeien in volle schaduw tot volle zon.

Planten
Tot het planten moet je de bollen droog en koel bewaren. Je kunt de bollen het beste planten van september tot december, vóór de vorst intreed. Plant de bollen in goed losgemaakte grond met de punten naar boven. 

Water geven
Geef de voorjaarsbloeiende bloembollen meteen na het planten water. Zo worden ze aangespoord om wortels te maken. Hoe eerder de wortels gevormd zijn, hoe beter de bloembol tegen kou en vorst kan. Bloembollen in potten hebben in de periode na het planten ook water nodig, omdat de grond in potten sneller uitdroogt. Houd de grond in de tuin of in de potten/plantenbakken na het planten vochtig.

Herkomst & product informatie
Deze mix bevat 40 vlinder aantrekkende lente- en zomerbloeiende bloembollen in een mix van 4 verschillende soorten, onder andere Alliums & Nectaroscordum siculum (Bulgaarse ui). Heel goed te combineren met vaste planten, heesters en één jarige planten.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Bloembollen
Soort plant mix
Hoogte plant 10 - 90 cm
Standplaats Zon
Bolmaat Verschillend
Bloeiperiode februari - juni
Planttijd september - december
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling