Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

50 stuks Bloembollen - Blue Friends Mix

50 stuks Bloembollen - Blue Friends Mix

3-5 werkdagen

De bloembollen zijn onderhoudsarm en zeer geschikt om te laten verwilderen in de tuin; bijvoorbeeld in het gras of onder bomen.

34,99

14,99

In winkelmand

Informatie 50 stuks Bloembollen - Blue Friends Mix

Ben je op zoek om meer variatie aan te brengen in je tuin? De Friends Mix met 50 bloembollen is zeer geschikt om vlinders aan te trekken op natuurlijke wijze. Bovendien zijn de  onderhoudsarm en geschikt als snijbloemen. Plant de bloembollen in je tuin of plant ze in potten in je terras of balkon!

Standplaats
Ze groeien in volle schaduw tot volle zon.

Planten
Tot het planten moet je de bollen droog en koel bewaren. Je kunt de bollen het beste planten van september tot december, vóór de vorst intreed. Plant de bollen in goed losgemaakte grond met de punten naar boven. 

De verpakking bevat gedetailleerde plant en kweek instructies om je te helpen de bollen op de juiste manier te planten.

Water geven
Geef de voorjaarsbloeiende bloembollen, meteen na het planten, water. Zo worden ze aangespoord om wortels te maken. Hoe eerder de wortels gevormd zijn, hoe beter de bloembol tegen kou en vorst kan. Bloembollen in potten hebben in de periode na het planten ook water nodig, omdat de grond in potten sneller uitdroogt. Houd de grond in de tuin of in de potten/plantenbakken na het planten vochtig.

Herkomst & product informatie
Deze mix bevat 50 bijen en vlinder aantrekkende lente- en zomerbloeiende bloembollen in deze mix bevat 6 verschillende soorten, onder andere Chionodoxa (sneeuwroem), Fritillaria (Keizerskroon), Hyacinthen, Muscari (blauwe druifjes), Camassia (prairielelie), Krokussen. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Bloembollen
Soort plant Mix
Hoogte plant 10 - 80 cm
Standplaats Zon
Bolmaat Verschillend
Bloeiperiode Februari - juni
Planttijd september - december
Winterhard Ja
Schrijf een beoordeling