Afrikaanse melkboom 'Euphorbia Trigona'

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Welke woonstijl je ook hebt, deze Afrikaanse melkboom pas binnen ieder interieur.

34,99 17,99

Over Afrikaanse melkboom 'Euphorbia Trigona'

De Euphorbia is een steeds populairder wordende cactus die heel mooi in elk interieur past. Wat voor stijl je ook hebt, de Euphorbia past in ieder interieu. De Euphorbia wordt ook wel Afrikaanse melkboom cactus genoemd, al is het dus eigenlijk helemaal geen cactus maar een succulent. Toch blijft het natuurlijk wel gaaf om een "cactus" in huis te hebben!

Standplaats
De cactus staat het liefste op een zonnig plekje, maar kan ook halfschaduw staan.

Water geven
Hij vereist weinig water, zo'n twee keer per maand is voldoende. De grond moet droog zijn alvorens de plant opnieuw water krijgt.

Herkomst & informatie
De Euphorbia is van oorsprong een Afrikaanse plant. Deze cactus is lid van de wolfsmelkfamilie in plaats van de cactussenfamilie. Hiermee heeft hij een aantal verschillen van andere cactussen. De Euphorbia wordt ook wel Afrikaanse melkboom cactus genoemd, al is het dus eigenlijk helemaal geen cactus maar een succulent.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 60 - 70 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Ruimtes
woonkamer,slaapkamer,hal
Hoogte plant
60 - 65 cm
Water behoefte
Zeer weinig
Hoeveelheid licht
Veel
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Cactus

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?