Olifantsoor Alocasia 'Zebrina'

0 | 5 (0 beoordelingen)

49,99 24,99

3 tot 5 werkdagen

De Alocasia Zebrina is een opvallende kamerplant die een blikvanger is in elke interieurstijl!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Olifantsoor Alocasia 'Zebrina'

Met deze plant met prachtige bladeren, haal je een eye-catcher in huis. De bladeren zijn niet het enige wat opvallend is, want de stengels van de plant trekken namelijk ook de aandacht! Ze hebben een zebrapatroon wat de plant extra leuk maakt. Het is een plant die in iedere woonstijl past. Waar je de plant ook neerzet, hij zal zeker weten tot zijn recht komen!

Standplaats
Een Alocasia Zebrina houdt van lekker veel licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om genoeg zonlicht op te kunnen vangen. Pas wel op voor direct zonlicht en draai de plant regelmatig. De olifantsoor groeit naar het licht toe dus wordt regelmatig draaien van de plant aangeraden.

Water geven
De Alocasia Zebrina heeft wel een beetje aandacht nodig. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze groene kamerplant genoeg water krijgt. Geef de Alocasia regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om goed te kunnen groeien.

Herkomst & informatie
De Alocasia komt oorspronkelijk uit de tropen van Azië, en dan met name uit India. Alocasia soorten behoren tot de familie Araceae. De botanische voorouders van deze Alocasia komen van nature voor in de oerwouden van Zuidoost-Azië. Een echte urban jungle plant dus! Hier wordt de plant zelfs gebruikt in gerechten, waarbij de wortel wordt gekookt en opgegeten.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 50 - 55 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Veel
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Olifantsoor - Alocasia
  • Potmaat: 17

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff