Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Aloe Vera

Aloe Vera

3-5 werkdagen

Makkelijk in onderhoud en een echte topper in het zuiveren van de lucht!

42,99

22,99

In winkelmand

Informatie Aloe Vera

Wil je graag wat meer groen in je huis, maar heb je geen groene vingers? Dan is de kamerplant Aloë Vera de perfecte plant om mee te beginnen! Makkelijk in onderhoud en zorgt voor zuurstof en zuivert de lucht! 

Standplaats
De Aloe Vera kan op een standplaats van half schaduw tot in de volle zon geplaatst worden. Direct zonlicht is voor deze groene rakker dan ook geen probleem. Hoe meer zonlicht deze kamerplant vangt, des te sneller hij zal groeien. 

Water geven
De hoeveelheid water heeft te maken met de standplaats van de Aloe Vera. Alhoewel hij goed tegen droogte kan, verbruikt hij op een standplaats dichter langs het raam meer water. Door het directe zonlicht verdampt het vocht sneller. Toch heeft ze maar weinig water nodig. 

Herkomst & informatie
De Aloe Vera komt van oorsprong uit het Midden-Oosten, maar deze vetplant of succulent is tegenwoordig wijdverspreid in de Caraïben, Midden-Amerika en Aziatische landen. Vanwege de vele eigenschappen van het sap, wordt de plant volop gekweekt voor dranken, wondjes, zonnebrand en cosmetica.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk 
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Aloe Vera
Hoogte plant 50 - 60 cm
Waterbehoefte Weinig, 2 keer per maand
Standplaats Zon
Giftig Nee
Potmaat 19 cm
Schrijf een beoordeling