Aloe Vera

0 | 5 (0 beoordelingen)

34,99 19,99

3 tot 5 werkdagen

Makkelijk in onderhoud en een echte topper in het zuiveren van de lucht!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Aloe Vera

Wil je graag wat meer groen in je huis, maar heb je geen groene vingers? Dan is de kamerplant Aloë Vera de perfecte plant om mee te beginnen! Makkelijk in onderhoud, zorgt voor zuurstof en zuivert de lucht! De Aloë Vera komt van oorsprong uit het Midden-Oosten maar deze vetplant of succulent is tegenwoordig wijdverspreid in de Caraïben, Midden-Amerika en Aziatische landen. Vanwege de vele eigenschappen van het sap, wordt de plant volop gekweekt voor dranken, wondjes, zonnebrand en cosmetica.

Standplaats
De Aloë Vera kan op een standplaats van half schaduw tot in de volle zon geplaatst worden. Direct zonlicht is voor deze groene rakker dan ook geen probleem. Hoe meer zonlicht deze kamerplant vangt, des te sneller hij zal groeien. De beste plek voor de Aloë Vera is dus meer richting het licht. Verder van het raam af wordt de kans op wortelrot groter en groeit hij een stuk minder snel. 

Water geven
De hoeveelheid water heeft te maken met de standplaats van de Aloë Vera. Alhoewel hij goed tegen droogte kan, verbruikt hij op een standplaats dichter langs het raam meer water. Door het directe zonlicht verdampt het vocht sneller. Toch heeft ze maar weinig water nodig. Wist je dat de Aloë Vera het water opslaat in haar bladeren?

Herkomst & informatie
De Aloë Vera komt van oorsprong uit het Midden-Oosten, maar deze vetplant of succulent is tegenwoordig wijdverspreid in de Caraïben, Midden-Amerika en Aziatische landen. Vanwege de vele eigenschappen van het sap, wordt de plant volop gekweekt voor dranken, wondjes, zonnebrand en cosmetica.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 45 - 50 cm
  • Water behoefte: Weinig
  • Hoeveelheid licht: Veel
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Diervriendelijk: Ja
  • Plant type: Vetplanten
  • Plant soort: Aloë Vera
  • Potmaat: 19

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff