Appelvijg 'Clusia Princess'

5 | 5 (1 beoordeling)

59,99 17,99

3 tot 5 werkdagen

Deze prachtige kamerplant is niet alleen een pareltje, maar zuivert ook lucht als de beste!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Appelvijg 'Clusia Princess'

De Clusia Rosea ‘Princess’ is bekend onder de naam ‘Appelvijg’ en 'Varkensboom'. De Clusia is een bijzondere groene kamerplant. Op het eerste gezicht lijkt het een normale plant, maar de Clusia behoort tot een van de beste luchtzuiveraars. Ze neutraliseert schadelijke stoffen door deze op te nemen en in haar wortels af te breken. De Clusia maakt de lucht gezonder door CO² om te zetten in zuurstof. Ook verbetert ze de luchtvochtigheid door haar regulerende verdampingsproces. Ze vermindert stress en zorgt voor een goede atmosfeer!

Standplaats
De Clusia Princess is een aantrekkelijke plant voor consumenten die van gemak houden! In een verwarmde woonkamer, bij minimaal 16 graden ontwikkelt ze het beste. Zet haar zo licht mogelijk, zonder direct zonlicht. Op een wat donkere plaats kan ze ook goed groeien, ze past zichzelf gewoon aan.

Water geven
Het liefst een vochtige aarde, geef één keer per week water en voorkom dat zijn potkluit uitdroogt. Het beste is dat de grond donkerbruin is, dan weet je dat het niet te droog is. Als de grond zwart is, is de aarde te nat. In de winter kan je matigen met de watergift. Een hoge luchtvochtigheid vind hij niet heel belangrijk, want zijun bladeren hebben een dikke, leerachtige buitenkant.

Herkomst & Informatie
De Clusia is familie van de Clusiaceae en komt oorspronkelijk voor in de regenwouden van de Caraïben, de Verenigde staten en Zuid Amerika. Leuk om te weten: haar natuurlijke habitat kan de Cluusia tot wel 25 meter hoog worden! Ze is bekend onder de naam ‘Appelvijg’ en 'Varkensboom', maar heeft ook nog een andere bijnaam: Signature Tree ofwel handtekeningenboom. Je kunt namelijk tekeningen op het blad maken, die zeer lang zichtbaar blijven. In Tropische landen worden de bladeren veel beschreven; namen van geliefden worden in het blad gegraveerd of er worden tekeningen op het blad gemaakt.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

 

Specificaties

  • Hoogte plant: 40 - 45 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Appelvijg - Clusia
  • Potmaat: 17
Schrijf zelf een beoordeling

Deze plant scoort een 5 | 5

Op basis van 1 beoordeling

Levering ging verassend goed

Quinten

Q

Ik had best wat twijfels bij het bestellen van planten, hoe zou dit qua levering gaan. Maar ik was aangenaam verast, plant is geheel correct, heel en vooral mooi aangekomen. Ook gewoon inclusief een track en trace. Geweldig geregeld!

30-6-2021

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff