Areca / goudpalm - Air so Pure

Merkloos

0 beoordelingen

1 tot 5 werkdagen

De Areca / goudpalm is een zeer populaire kamerplant. Hij vraagt niet veel onderhoud én steelt de show binnen ieder interieur!

24,99 15,99

Over Areca / goudpalm - Air so Pure

De Dypsis Lutescens is ook wel bekend als de Arecapalm en de goudpalm. Het is een van de meest populaire kamerplanten geworden. Je herkent de palm meteen aan de hoge, veerachtige en sierlijke, lichtgroene bladeren. Daarnaast is de Arecapalm ook nog eens zeer geschikt voor op je werkplek; de kamerplant heeft namelijk luchtzuiverende kwaliteiten!

Standplaats
De Arecapalm hecht niet veel waarde aan zijn standplaats De plant staat graag op een lichte plaats, maar houdt niet van direct zonlicht. 

Water geven
Veel zorg vraagt de Arecapalm niet. De palm houdt niet zo van natte voetjes, maar vind het wel fijn om altijd een licht vochtige grond te hebben. Een keer per week water geven is voldoende om de bladeren het hele jaar door mooi groen te houden.

Herkomst & Informatie. 
Oorspronkelijk komt de Arecapalm uit Madagascar en tegenwoordig zie je hem in vele tropische gebieden over de hele wereld. De plant staat erom bekend dat hij een luchtzuiverend werking heeft. Door deze eigenschap zuivert de plant de ongewenste deeltjes uit de lucht. Via de bladeren neemt de plant onzuivere deeltjes op en zet dit om in bouwstoffen voor zichzelf. 

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot;70 - 80 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
40 - 45 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Diervriendelijk
Ja
Plant type
kamerplanten
Plant soort
arecapalm-dypsis-lutescens

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?