Arecapalm - Dypsis Lutescens - Met gratis siermand

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

De Arecapalm is een zeer populaire kamerplant. Hij vraagt niet veel onderhoud én steelt de show binnen ieder interieur!

67,99 29,99

Over Arecapalm - Dypsis Lutescens - Met gratis siermand

Hallo! Ik ben de Dypsis Lutescens, ook wel bekend als ‘de Arecapalm’. Een van de meest populaire planten voor in je woonkamer. Je herkent mij aan mijn trossen met hoge, veerachtige en sierlijke, lichtgroene bladeren. Daarnaast ben ik ook nog een zeer geschikt voor op je werkplek; ik heb namelijk luchtzuiverende kwaliteiten!

Ga voor een schone lucht
Het wordt weer nat en guur buiten, de kachel gaat aan, de ramen dicht en we zitten gezellig binnen. Helaas is dit niet bevorderlijk voor de luchtkwaliteit in huis of op kantoor. Het is daarom het perfecte moment om mij te verwelkomen! Ik sta erom bekend dat ik zeer luchtzuiverend werk. Door deze eigenschap zuiver ik ongewenste deeltjes uit de vervuilde lucht. Via mijn bladeren neem ik de onzuivere deeltjes op en zet dit om in bouwstoffen voor mezelf. Vooral in ruimtes die minder goed worden geventileerd ben ik je beste vriend. Wil je mij nou nog mooier aankleden? Kies dan voor de deal met trendy lederlook kraft potten en bespaar!

Hoe zorg je voor mij?
Veel zorg vraag ik niet. Ik houd niet zo van natte voetjes, maar vind het wel fijn om altijd een licht vochtige grond te hebben. Eén keer per week water geven is daarom al voldoende om mijn bladeren het hele jaar door mooi groen te houden. Pas op met het volle zonlicht, geef mij een plekje in een lichte standplaats, half in de schaduw. Als ik bij je thuis afgeleverd word ben ik 90 - 100 cm hoog. Let op: de hoogte is wel inclusief de kwekerspot waar ik nog in zit.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze kamerplanten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. De verzendkosten bedragen slechts 9,99!

Hoogte plant
95 - 100 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Diervriendelijk
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Arecapalm - Dypsis Lutescens
Met of zonder pot
Met mand

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?