Stippenbegonia 'Maculata' - Inclusief sierpot

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Geef deze kamerplant een mooie lichte plek waar hij de show kan stelen! Inclusief een keramieken sierpot.

59,99 21,99

Over Stippenbegonia 'Maculata' - Inclusief sierpot

De stippenbegonia is werkelijk een lust voor het oog. Die prachtige lange bladeren met donkerrode achterkant, bezaaid met zilverwitte stipjes. En dan bloeien ze ook nog meerdere keren per jaar met mooie kleine bloemetjes. Het is een schattige plant, maar let op: als je het goed doet kan deze rakker tot wel 1,5 meter de lucht in gaan! Maar voordat het zo ver is, heeft ze nog wel wat liefde nodig.

Standplaats
Deze kamerplant heeft niet veel eisen, maar wil dus wel graag een lichte plek in huis. Vermijd direct zonlicht, dit om verbranding van het blad te voorkomen.

Water geven
De Stippenbegonia zijn erg gevoelig voor wortelrot, dus je moet deze plant echt niet overwateren. De plant heeft liever te weinig water, dan te veel. Vernevel echter niet direct op de bladeren, natte bladeren vindt hij niet fijn. 

Herkomst & informatie
De stippenbegonia wordt ook wel stippenplant of Polka Dot Begonia genoemd, maar officieel en heet ze Begonia Maculata Wightii. Van oorsprong komt de plant in de jungles van Mexico, maar ook worden ze in Zuid-Afrika en de Andes gespot. De plant is bij levering ca. 30 - 40 cm hoog (incl. kwekerspot).

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 30 - 40 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Ruimtes
woonkamer,slaapkamer
Hoogte plant
30 - 35 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Begonia

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?