Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Bijzettafel Lennart

(Lifa Living)

Bijzettafel Lennart

(Lifa Living)

1-3 werkdagen

Bijzettafel of opbergruimte? Lennart is het allebei! Handig voor een hapje en een drankje, maar ook perfect voor het opbergen van kleedjes of tijdschriften!

69,99

49,99

In winkelmand

Informatie Bijzettafel Lennart

Kan jouw interieur wat extra opbergruimte gebruiken? Of heb je nog een onbenut hoekje in huis, welke vraagt om extra gezelligheid? Met deze set haal je én opbergruimte én gezelligheid in huis. De tafeltjes zijn handig voor een hapje en een drankje, maar zijn ook perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld kleedjes of tijdschriften. Je kunt het tafelblad er gemakkelijk aftillen en deze kun je ook weer gebruiken als dienblad! Kortom; een tafeltje met vele functionaliteiten!

Geschikt voor vele doeleinden
Uiteraard kun je het tafeltje neerzetten naast de bank, zodat jij een drankje en wat lekkers altijd binnen handbereik hebt. Maar ook op vele andere plekken in huis staat dit setje prachtig en is hij bovenal heel handig! Gebruik ze bijvoorbeeld als nachtkastjes en stijl af met een hippe nachtlamp en jouw favoriete boek. Of maak een einde aan die saaie en lege hoek in huis en decoreer de tafeltjes met eyecatching vazen met bloemen. Waar je de tafeltjes ook voor gebruikt, ze zijn hoe dan ook hét stijlaccent in jouw interieur.

Afmetingen
Klein: 36 x 40 cm
Groot: 40 x 50 cm

Specificaties

Type Bijzettafel
Diepte 40 cm
Breedte 40 cm
Hoogte 36 cm
Ruimtes Woonkamer
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?