Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Bonsai - Boeddha Waterval

(Ficus Microcarpa Ginseng)

Bonsai - Boeddha Waterval

(Ficus Microcarpa Ginseng)

3-5 werkdagen

Deze beroemde Bonsai is door zijn forse wortels een schitterende plant en perfect voor beginners!

69,99

36,99

In winkelmand

Informatie Bonsai - Boeddha Waterval

Het boompje wordt geleverd met een boeddha. Een Boeddhabeeld zorgt voor balans en een evenwichtig leven. De Bonsai geeft je een ontspannen gevoel en ziet er vanaf elke hoek weer anders uit. Het Japanse woord ‘bonsai’ betekent simpelweg ‘boom in pot’. Waar zet jij dit prachtige kunstwerk neer?

Standplaats
Van de felle middagzon is hij geen voorstander, maar hij houdt wel van een plekje in het licht. Daar waar de ochtend- en avondzon straalt, voelt hij zich helemaal op zijn gemak.

Water geven
Geef hem water als de aarde op begint te drogen en wacht met de volgende watergift totdat al het water weer is opgenomen.

Herkomst & informatie
De Bonsai komt oorspronkelijk uit Azië en voelt zich daar ook echt thuis. Met deze Bonsai haal je de oosterse sferen naar je woonkamer! De wortels van de Bonsai worden gekweekt in China en Maleisië, waar ze zo'n vijftien jaar groeien. Dit zijn dé populairste soorten Bonsai voor beginners.

Herkomst & product informatie
Het geslacht Ficus behoort tot de familie van de moerbeiplanten (Moraceae) en is een van de populairste soorten Bonsai voor beginners. Schattingen over het aantal bestaande soorten ficus lopen uiteen van 800 tot 2000. Ze leven in de tropische regio's op alle continenten en zijn zeer geschikt om als indoor-Bonsai gehouden te worden. De Ficus is erg geschikt voor beginners omdat deze binnen kan worden gehouden en erg sterk is.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Ficus Microcarpa Ginseng
Hoogte plant 35 - 45 cm
Waterbehoefte Weinig, 2 keer per maand
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling