Bonsai Ficus 'Microcarpa Ginseng'

0 | 5 (0 beoordelingen)

64,99 19,99

3 tot 5 werkdagen

Deze ontzettend populaire kamer bonsai of ook wel Chinese Vijg genoemd, haal je nu super voordelig!

Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Bonsai Ficus 'Microcarpa Ginseng'

De Ficus Ginseng komt oorspronkelijk uit Azië en voelt zich daar ook echt thuis. Met deze Bonsai haal je de oosterse sferen naar je woonkamer! De wortels van de Bonsai worden gekweekt in China en Maleisië, waar ze zo'n vijftien jaar groeien. Deze kamerplant behoort tot de familie van de moeibeiplanten. Dit zijn dé populairste soorten Bonsai voor beginners.

Standplaats
Van de felle middagzon is hij geen voorstander, maar hij houdt wel van een plekje in het licht. Daar waar de ochtend- en avondzon straalt, voelt hij zich helemaal op zijn gemak. Als er scheuten buiten zijn silhouet groeien, kan je deze zonder problemen weghalen. Zo blijft de vorm heel mooi.

Water geven
Heel erg veeleisend is de Bonsai niet. Wist je dat hij met een goede verzorging wel jaren mee gaat? Geef hem water als de aarde op begint te drogen en wacht met de volgende watergift totdat al het water weer is opgenomen.

Herkomst & informatie
Het geslacht Ficus behoort tot de familie van de moerbeiplanten (Moraceae) en is een van de populairste soorten Bonsai voor beginners. Schattingen over het aantal bestaande soorten ficus lopen uiteen van 800 tot 2000. Ze leven in de tropische regio's op alle continenten en zijn zeer geschikt om als indoor-Bonsai gehouden te worden. De Ficus is erg geschikt voor beginners, omdat deze binnen kan worden gehouden en erg sterk is.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
 

Specificaties

  • Ruimtes: woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal
  • Hoogte plant: 30 - 35 cm
  • Water behoefte: Zeer weinig
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Bonsai
  • Met of zonder pot: Met pot
  • Potmaat: 22

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff