Bromelia Vriesea 'Astrid Multiflower' met GRATIS jute sierzak

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

De Vriesea Astrid heeft prachtige rood, roze bloemen en komt met een gratis jute sierzak. Profiteer nu!

44,99 16,99

Over Bromelia Vriesea 'Astrid Multiflower' met GRATIS jute sierzak

De Vriesea is een bromelia met een vertakte bloem en compacte groene bladeren. Ze komen in vele kleuren en vormen voor. En wanneer de Vriesea bloeit, houdt hij dat wel zo'n 3 tot 6 maanden vol. Deze te gekke Vriesea wordt bij jou thuis geleverd inclusief een super mooie keramieken sierpot.

Standplaats
Plaats de Vriesea op een goed verlichte plek in de woning waar de middagzon vermeden wordt. Mocht de plant toch op een te zonnige plek staan, dan geeft hij vanzelf een seintje: er ontstaan dan lichtbruine vlekken op het blad.

Water geven
Geef deze plant water in de kelk, dit is het hart van de plant waar de bloem uit groeit. Vanuit dit hart voedt de plant zichzelf. Zodra het water niet meer zichtbaar is dient dit aangevuld te worden. Een Vriesea moet licht vochtig blijven. Is de lucht binnen erg droog, dan is nevelen met de plantenspuit een echte traktatie voor Vriesea Multiflora Astrid.

Herkomst & informatie
De Vriesea Stream is een vrolijk plant en behoort tot de familie van de Bromeliacea. Zijn opvallende rode pijlvormige bloemen maken deze Vriesea speciaal. Oorspronkelijk komt deze gezellige Bromelia uit de tropische gebieden van Zuid- en Midden-Amerika. De Vriesea is familie van de Bromelia's en net als de Bromelia groeit ook de Vriesea als epifyt.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 40 - 50 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Ruimtes
woonkamer,slaapkamer,hal
Hoogte plant
40 - 45 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Bromelia
Met of zonder pot
Met pot

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?