6-pack Buxus 'Sempervirens'

Merkloos

0 beoordelingen

1 tot 5 werkdagen

Geen groene vingers? Versier je tuin of balkon met deze makkelijk te onderhouden Buxus Sempervirens.

32,99 12,99

Over 6-pack Buxus 'Sempervirens'

De Buxus Sempervirens is een groenblijvende bossige heester met een langzame groeiwijze. Waar je de buxus plant maakt niet uit! Of dit nou in je achtertuin is in de volle grond of in een sierpot op je balkon of terras. Groene vingers heb je bij de buxus niet nodig. Het is een van de makkelijkste tuinplanten om te verzorgen.

Standplaats
De hoeveelheid licht maakt niet uit: de buxus doet het overal goed. Hij kan zowel in de zon als in de schaduw geplant worden. 

Water geven
Veeleisend is deze tuinplant zeker niet. Je hoeft alleen bij langdurige droogte en extreme hitte wat water te geven. Sproei de plant dan gemiddeld één keer per week om hem mooi groen van kleur te houden.

Snoei en bloei
Deze tuinplant is makkelijk te snoeien en heel geschikt voor vormsnoei. Snoeien doen we aan het eind van de lente, het liefst als het niet al te droog is. De Buxussoorten zijn zeer geschikt om in allerlei vormen te snoeien. Maak er een mooie bol of haag van.

Herkomst & Informatie
De Sempervirens is een geslacht uit de buxusfamilie. Heel wat uitheemse buxussoorten komen uit Japan en China, waar de buxus al lang voor onze tijd in de tuinen terug te vinden was. In Europa en Turkije groeien de Buxussen in het wild en worden steeds populairder onder de tuinplanten. De Buxus komt in een blister van 6 stuks en heeft bij levering een hoogte van ca. 15 cm (incl. kwekerspot)

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 15 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
5 - 10 cm
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Diervriendelijk
Ja
Plant type
Tuinplanten

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?