Calathea Medaillon

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

De Calathea is een van de meest populaire kamerplanten. 's Avonds sluit hij zijn bladeren en 's morgens staat hij in pracht en praal weer te pronken.

59,99 22,99

Over Calathea Medaillon

De Calathea Medaillon is op dit moment één van de meest populaire kamerplanten. De plant is zeer luchtzuiverend en een waar plaatje binnen ieder interieur. De bijnaam is de levende plant, 's avonds sluit hij namelijk zijn bladeren. Schrik daarom niet als je een ritselend geluid hoort; de volgende ochtend staat hij gewoon weer met zijn bladeren te pronken!

Standplaats
In de natuur groeit de Calathea in de schaduw van grotere bomen en planten. Plaats hem daarom in de halfschaduw zonder direct zonlicht.

Water geven
Omdat de Calathea oorspronkelijk uit het regenwoud komt, is hij dol op een flinke slok water. Het liefst heeft hij altijd een vochtige grond.

Herkomst & Informatie
De voorouders van de Calathea Medaillon komen oorspronkelijk uit de oerwouden van Zuid-Amerika en het Amazonegebied. Wanneer de plant bij je thuis geleverd word heeft hij een hoogte van 45 - 55 cm. Let op! Dit is wel inclusief de kwekerspot. Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij je thuis terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt.

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 45 - 50 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Ruimtes
woonkamer,slaapkamer,kinderkamer,hal,babykamer
Hoogte plant
40 - 45 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Calathea
Met of zonder pot
Zonder pot/mand

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?