Cowboy Cactus 'Euphorbia'

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Deze steeds populairder wordende cactus is perfect voor elk interieur!

49,99 17,99

Over Cowboy Cactus 'Euphorbia'

Hallo! Ik ben de Euphorbia, een steeds populairder wordende cactus die heel mooi in elk interieur past. Met mijn grillige recht opgaande groei ben ik stoer en tegelijkertijd romantisch.

Fleur jouw huis op met deze hippe cactus!
Ik ben van oorsprong een Afrikaanse plant en lid van de wolfsmelkfamilie in plaats van de cactussenfamilie. Hierdoor ben ik wat anders dan andere cactussen. Ik word ook wel de Cowboy cactus of woestijn cactus genoemd. Al ben ik dus niet helemaal een cactus, maar eigenlijk een succulent. Wist je dat ik in het wild hoogtes kan bereiken van maar liefst 10 tot 12 meter?!

Hoe zorg je voor mij?
Ik ben uitermate geschikt als kamerplant door mijn eenvoud in verzorging. Ik sta het liefst op een zonnig plekje, maar halfschaduw kan ook geen kwaad. Water daarentegen heb ik amper nodig, twee maal per maand is voldoende. Mijn grond moet droog zijn voordat ik een nieuwe slok water krijg. Pas op, mijn sap is erg giftig. In de zomerperiode kan ik ook op het terras staan, laat me dan wel geleidelijk wennen aan het directe zonlicht.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze kamerplanten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. De verzendkosten bedragen slechts 9,99!

Hoogte plant
60 - 65 cm
Water behoefte
Zeer weinig
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Cactus

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?