Croton 'Codiaeum Petra'

Merkloos

0 beoordelingen

1 tot 5 werkdagen

Croton is een plant die wat liefde en aandacht nodig heeft, maar je krijgt er wel een spetterende kamerplant voor terug!

24,99 14,99

Over Croton 'Codiaeum Petra'

De Croton Codiaeum is een echte blikvanger in de plantenwereld. Met bladeren in verschillende kleuren kan je wel zeggen dat er weinig kamerplanten zijn met zo'n opvallend uiterlijk. De kamerplant heeft wel wat liefde en aandacht nodig, maar je krijgt je er wel een gave kamerplant voor terug!

Standplaats
De Croton houdt van veel licht. Hij vindt het dan ook heerlijk om zeker een paar uur per dag in het directe zonlicht te staan. Alleen op het heetst van de dag is het beter dan de Croton niet continue in direct zonlicht staat, zeker in de zomer.

Water geven
Bij het verzorgen van de Croton is genoeg water geven zeer belangrijk. Zorg er dus voor dat de grond nooit helemaal uitdroogt. Kletsnat is ook niet goed, want dan gaan de wortels rotten. Geef de plant alleen water als de grond droog begint te worden

Herkomst & informatie
Oorspronkelijk komt de Croton uit Aziatische landen zoals India, Indonesië en Maleisië. Je kunt de Croton in deze landen nog steeds vinden aan bosranden en in open velden. Er zijn honderden verschillende soorten van de Croton, waarbij het voornaamste verschil de kleur van het blad is.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel met mooie kunststof sierpot of een mooie Terima Kasih siermand
Mand Terima Kasih: Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie de website www.terima-kasih.nl voor meer informatie.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 45 - 55 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
50 - 55 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Croton - Codiaeum

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?