Dadelpalm 'Phoenix Canariensis'

Merkloos

0 beoordelingen

1 tot 5 werkdagen

Deze palm zorgt voor een echte vakantiegevoel!

28,99 19,99

Over Dadelpalm 'Phoenix Canariensis'

De palm is echt een geweldige tropische plant en geeft de echt jungle vibes in je tuin! De dadelpalm zal een echt vakantiegevoel. Hij heeft een stevige stam en sierlijke bladeren. In een tropische klimaat kan deze palm wel 18 meter worden met bladeren van 5 tot wel 6 meter lang!

Standplaats
De palm houdt van een zonnige standplaats, volle zon is geen enkel probleem! Als de plant op een donkere plek staat, zal de palm geen nieuwe bladeren meer aanmaken.

Matig winterhard tot -3
De dadelpalm is matig winterhard tot -3 graden vorst. Plant je hem in de volle grond geef hem dan ook altijd extra bescherming mee. De Phoenix Canariensis is wegens zijn matige winterharde karakter uitermate geschikt als kuipplant in een mooie sierpot. Zo kan je hem bij extreme vorst makkelijk naar binnen halen.

Water geven
Dadelpalm, zijn palmen die veel water verbruiken. De grond van de palm mag nooit uitdrogen, maar pas wel op dat de palm niet met de wortels in het water staat. Zorg daarom voor dat aan de onderkant van de pot gaten zitten, zo kan het overtollige water direct uit de pot komen.

Snoeien
Je kan bij de Canarische Dadelpalm alleen de takken snoeien. Verwijder de onderste laag bladeren als deze lelijk worden. We raden hierbij aan om de veren naar beneden te buigen en vervolgens de tak zo dicht mogelijk bij de stam af te snijden. Let er bij het snoeien op dat de plant scherpe bladeren heeft. 

Herkomst & informatie
De Phoenix palm, ook wel Canarische dadelpalm genoemd, is een bijzondere palm die tot wel 18 meter hoog kan worden. De Phoenix palm kun je in elk tropisch klimaat tegemoet komen. In Spanje en Italië worden deze palmen vaak gebruikt als plantenmateriaal of als sierplant langs de openbare wegen.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 40 - 50 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
90 - 95 cm
Water behoefte
Veel
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Diervriendelijk
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Dadelpalm - Phoenix Canariensis

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?