Dieffenbachia 'Vesuvius'

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

De prachtige bladeren van de Dieffenbachia Vesuvius staan prachtig in elk interieur!

59,99 19,99

Over Dieffenbachia 'Vesuvius'

De unieke bladeren vallen meteen op! De prachtige tekening op het blad zorgt ervoor dat je er naar blijft kijken. De bladeren behouden het gehele jaar door hun kleur. Echt pure kunst! Naast dat zijn bladeren een prachtige uitstraling hebben, zijn ze ook nog functioneel. Hij is namelijk luchtzuiverend en zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit in de ruimte verbeterd wordt. Perfect voor op je kantoor, slaapkamer of gewoon in de huiskamer. 

Standplaats
Warmte en licht zijn belangrijk voor de Dieffenbachia, maar van direct zonlicht houdt de Dieffenbachia niet. Zorg daarom voor een licht plekje waar de zon niet direct op schijnt.

Water geven
Veel eisen heeft deze plant niet. Eén keer per week water geven is al voldoende.

Herkomst & informatie
De Dieffenbachia Vesuvius is vernoemd naar Joseph Dieffenbach. Joseph was een Oostenrijkse hortulanus die jarenlang de keizerlijke tuinen van Wenen onderhield. Oorspronkelijk kom ik uit de tropische regenwouden van Midden & Noord-Amerika. Hier is hij in het regenwoud te vinden met allerlei andere prachtige planten! 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml. 

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 60 - 70 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
55 - 60 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Dieffenbachia

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?