XL Drakenboom 'Dracaena Marginata'

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Deze luchtzuiverende groene rakker is erg populair in de Nederlandse huiskamers!

34,99 13,99

Over XL Drakenboom 'Dracaena Marginata'

De Drakenboom zal een echte blinkvanger zijn in je huis. Naast dat hij zo gaaf is zuivert hij de lucht als geen ander. De perfecte toevoeging voor in je huiskamer of (thuis)kantoor!

Standplaats
Deze kamerplant heeft niet veel eisen, maar wil dus wel van een lichte standplaats. Vermijd direct zonlicht, dit om verbranding van het blad te voorkomen.

Water geven
Het is een plant die weinig water nodig heeft. Je kan de grond dan ook licht laten opdrogen voordat je hem weer water geeft.

Herkomst & informatie
De Draceana Marginata, ook wel de Drakenboom genoemd komt van oorsprong de Canarische Eilanden maar door de diversiteit vind je ze nu ook op andere tropische eilanden en in exotische gebieden.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 80 - 85 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
80 - 85 cm
Water behoefte
Weinig
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Drakenboom - Dracaena

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?