XL Cowboy Cactus 'Euphorbia Acrurensis'

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

De Euphorbia is een steeds populairder wordende cactus, die heel mooi in elk interieur past. Wat voor stijl je ook hebt, de Euphorbia past in ieder interieur.

95,99 39,99

Over XL Cowboy Cactus 'Euphorbia Acrurensis'

De Euphorbia is een steeds populairder wordende cactus die heel mooi in elk interieur past. Wat voor stijl je ook hebt, de Euphorbia past in ieder interieur. Met zijn grillige recht opgaande groei is hij stoer en tegelijk romantisch. 

Standplaats
Als kamerplant is de Euphorbia Trigona uitermate geschikt vanwege zijn eenvoud in verzorging. De cactus staat het liefste op een zonnig plekje, maar kan ook halfschaduw staan. Euphorbia's kunnen in de zomerperiode ook makkelijk buiten op het terras staan, laat ze in dat geval wel geleidelijk wennen aan het directe zonlicht. 

Water geven
Hij vereist weinig water, zo'n twee keer per maand is voldoende. De grond moet droog zijn alvorens de plant opnieuw water krijgt. Zorg dat het teveel aan water kan weglopen, bijvoorbeeld door de plant in een onder pot met gaatjes te laten staan.

Herkomst & informatie
De Euphorbia wordt ook wel Afrikaanse melkboom cactus genoemd en van oorsprong komt de plant uit Afrika. Deze kamerplant is lid van de wolfsmelkfamilie in plaats van de cactussenfamilie. De plant is bij levering ca. 60 - 70 cm hoog (incl. kwekerspot).

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 80 - 90 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Ruimtes
woonkamer,slaapkamer,hal
Hoogte plant
80 - 85 cm
Water behoefte
Weinig
Hoeveelheid licht
Veel
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Cactus
Met of zonder pot
Zonder pot/mand

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?