Flamingoplant 'Anthurium Zwart'

0 | 5 (0 beoordelingen)

64,99 22,99

3 tot 5 werkdagen

Je kan de Anthurium zowel in je woonkamer als in de badkamer plaatsen. Zet er een aantal bij elkaar, om een trendy Urban Jungle badkamer te creëren!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Flamingoplant 'Anthurium Zwart'

Wie houdt er niet van een kamerplant met bloemen die bijna het hele jaar bloeien? De Anthurium geeft ongeveer 3 keer per jaar bloemen voor een periode van 3 maanden. Daarnaast is het een plant met weinig eisen en heeft hij een luchtzuiverende werking. Hij zorgt voor een gezondere leefomgeving, een toename in concentratie en een betere luchtvochtigheid. Ook ideaal dus voor in de slaapkamer!

Standplaats
​​​​​​Deze kamerplant is een plant die niet veel waarde hecht aan zijn standplaats. Je kan hem zowel in je woonkamer als in de badkamer plaatsen. Let op dat de Anthurium op een standplaats met indirect licht staat, want door te weinig licht zal de plant minder snel nieuwe bloemen aanmaken.

Water geven
Geef de kamerplant 1 tot 2 keer per week wat water. De grond mag niet helemaal droog zijn, maar moet vochtig blijven.

Herkomst & informatie
Anthurium is afgeleid van het Griekse ‘Anthos’ en ‘Oura’. De letterlijke vertaling hiervan is 'bloeistaart'. De naam is toepasselijk vanwege de bloeiwijze. Van oorsprong komt de kamerplant uit Colombia. 

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 45 - 50 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Flamingoplant - Anthurium
  • Potmaat: 17

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff