Fruitplant Blauwe Druif

5 | 5 (4 beoordelingen)

24,99 15,99

3 tot 5 werkdagen

Fruit plukken in je eigen tuin of balkon en daarna smullen van de vruchten.

Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Fruitplant Blauwe Druif

'Vitis Venus’ is een pitloze blauwe druif zowel geschikt voor verse consumptie of als wijndruif en is 100% biologisch gekweekt! Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu. Daarnaast ben je gegarandeerd van vruchten en is de plant gemakkelijk te onderhouden.

Standplaats
De fruitplant kan je goed leiden langs een pergola of met spandraden op de muur. Voor een goede groei is voldoende licht nodig. De druif houdt absoluut van een warme en zonnige standplaats. Hij groeit het best in een goed doorlatende en voedzame grond. 

Water geven
Voor een goede groei vraagt hij een lichtvochtige grond. Geef hem dan ook bij extra warme en droge periodes een extra slok water. Voor de rest is zijn waterbehoefte gemiddeld. Veel water hoef je deze plant niet te geven. Gemiddeld een keer per week. 

Snoeien
De druif kun je het beste twee keer per jaar snoeien. In de zomer en winter snoei je de lange scheuten kort. Wacht bij de wintersnoeibeurt wel tot al het blad is gevallen, meestal is dat rond december. De basis van de druivenstruik bestaat uit een paar lange hoofdtakken, de zogenaamde gesteltakken. Alle zijtakjes die daaruit komen, snoei je terug tot op twee verdikkingen. Het zijn die zijtakjes waarop de druif in het voorjaar weer gaat uitlopen.

Bloeiperiode
De 'Vitis Venus' geeft in de periode mei - juni eerst onopvallende trosjes bloemen, waarna de druiventrossen zullen vormen. Van juli tot augustus produceert de plant druiven welke in september/oktober gereed zijn voor de oogst. De druiven zijn eetbaar en kun je gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van jam, sap of wijn. 

Herkomst & Informatie
De fruitplanten worden geleverd met een totaalhoogte van ca. 50 - 60 cm (gemeten inclusief de pot). Let op: t/m maart worden de planten kaal geleverd. Dit komt doordat ze in het najaar hun bladeren verliezen. Zodra je de fruitplanten in de grond plaatst zal het blad vanzelf gaan groeien en geniet jij deze zomer nog van heerlijk vers fruit van eigen bodem. Je hoeft dus niet jaren te wachten voordat de eerste vruchten aan de takken verschijnen!

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 50 - 55 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Diervriendelijk: Ja
  • Plant type: Fruitplanten
  • Plant soort: druif
  • Potmaat: 19
Schrijf zelf een beoordeling

Deze plant scoort een 5 | 5

Op basis van 4 beoordelingen

Blije klant!

Brianna

B

Wat leuk verpakt! Je wordt hier helemaal blij van.

25-6-2021

Perfect kado om te geven!

Rianne

R

Mijn vriendin was jarig en ik heb deze mooie plant voor haar verjaardag gegeven. Ze vond het echt een leuk en origineel kadootje.

24-6-2021

Heerlijk

Karin

K

Heerlijke druiven!!

24-6-2021

Snel geleverd en top service.

Lillyan

L

Heel snel geleverd! Contact gehad met de klantenservice omdat de plant er helaas niet zo mooi uit zag. Ik heb direct een nieuwe toegestuurd gekregen en mocht die andere zelfs houden. Klasse aan de klantenserivce!

25-6-2021

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff