Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Fruitplant Blauwe Druif 'Vitis Vinifera'

Fruitplant Blauwe Druif 'Vitis Vinifera'

3-5 werkdagen

Fruit plukken in je eigen tuin of balkon en daarna smullen van de vruchten.

36,99

16,99

In winkelmand

Informatie Fruitplant Blauwe Druif 'Vitis Vinifera'

'Vitis Vinifera’ is een pitloze blauwe druif zowel geschikt voor verse consumptie of als wijndruif en is 100% biologisch gekweekt! Dat betekent dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu. Daarnaast ben je gegarandeerd van vruchten en is de plant gemakkelijk te onderhouden.

Standplaats
De fruitplant kan je goed leiden langs een pergola of met spandraden op de muur. Voor een goede groei is voldoende licht nodig. De druif houdt absoluut van een warme en zonnige standplaats. Hij groeit het best in een goed doorlatende en voedzame grond. 

Water geven
Voor een goede groei vraagt hij een lichtvochtige grond. Geef hem dan ook bij extra warme en droge periodes een extra slok water. Voor de rest is zijn waterbehoefte gemiddeld. Veel water hoef je deze plant niet te geven. Gemiddeld een keer per week. 

Snoeien
De druif kun je het beste twee keer per jaar snoeien. In de zomer en winter snoei je de lange scheuten kort. Wacht bij de wintersnoeibeurt wel tot al het blad is gevallen, meestal is dat rond december. De basis van de druivenstruik bestaat uit een paar lange hoofdtakken, de zogenaamde gesteltakken. Alle zijtakjes die daaruit komen, snoei je terug tot op twee verdikkingen. Het zijn die zijtakjes waarop de druif in het voorjaar weer gaat uitlopen.

Bloeiperiode
De 'Vitis Vinifera' geeft in de periode juli - augustus eerst onopvallende trosjes bloemen, waarna de druiventrossen zullen vormen. Van juli tot augustus produceert de plant druiven die in september/oktober gereed zijn voor de oogst. De druiven zijn eetbaar en kun je gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van jam, sap of wijn. 

Herkomst & Informatie
‘Vitis Vinifera’ is een blauwe pitloze druif die geschikt is als tafeldruif, maar ook als wijndruif. Tafeldruif betekent als het fruit geschikt is voor verse consumptie. Het is een klimplant die enkele meters hoog kan worden.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Fruitplant
Soort plant Vitis Vinifera
Hoogte plant 50 - 60 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Zon
Giftig Nee
Potmaat 19 cm
Schrijf een beoordeling