Fruitplant Witte Druif

5 | 5 (5 beoordelingen)

24,99 15,99

3 tot 5 werkdagen

Fruit plukken in je eigen tuin of balkon en daarna smullen van de vruchten.

Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Fruitplant Witte Druif

'Vitis Lakemont’ is een pitloze witte druif zowel geschikt voor verse consumptie of als wijndruif en is 100% biologisch gekweekt! Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu. Daarnaast ben je gegarandeerd van vruchten en is de plant gemakkelijk te onderhouden.

Standplaats
De fruitplant kan je goed leiden langs een pergola of met spandraden op de muur. Voor een goede groei is voldoende licht nodig. De druif houdt absoluut van een warme en zonnige standplaats. Hij groeit het best in een goed doorlatende en voedzame grond. 

Water geven
Voor een goede groei vraagt hij een lichtvochtige grond. Geef hem dan ook bij extra warme en droge periodes een extra slok water. Voor de rest is zijn waterbehoefte gemiddeld. Veel water hoef je deze plant niet te geven. Gemiddeld een keer per week. 

Snoeien
De druif kun je het beste twee keer per jaar snoeien. In de zomer en winter snoei je de lange scheuten kort. Wacht bij de wintersnoeibeurt wel tot al het blad is gevallen, meestal is dat rond december. De basis van de druivenstruik bestaat uit een paar lange hoofdtakken, de zogenaamde gesteltakken. Alle zijtakjes die daaruit komen, snoei je terug tot op twee verdikkingen. Het zijn die zijtakjes waarop de druif in het voorjaar weer gaat uitlopen.

Bloeiperiode
De 'Vitis Venus' geeft in de periode juli - augustus eerst onopvallende trosjes bloemen, waarna de druiventrossen zullen vormen. Van juli tot augustus produceert de plant druiven welke in september/oktober gereed zijn voor de oogst. De druiven zijn eetbaar en kun je gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van jam, sap of wijn. 

Herkomst & Informatie
De fruitplanten worden geleverd met een totaalhoogte van ca. 50 - 60 cm (gemeten inclusief de pot). Let op: t/m maart worden de planten kaal geleverd. Dit komt doordat ze in het najaar hun bladeren verliezen. Zodra je de fruitplanten in de grond plaatst zal het blad vanzelf gaan groeien en geniet jij deze zomer nog van heerlijk vers fruit van eigen bodem. Je hoeft dus niet jaren te wachten voordat de eerste vruchten aan de takken verschijnen!

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 45 - 50 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Diervriendelijk: Ja
  • Plant type: Fruitplanten
  • Plant soort: druif
  • Met of zonder pot: Zonder pot/mand
  • Potmaat: 19
Schrijf zelf een beoordeling

Deze plant scoort een 5 | 5

Op basis van 5 beoordelingen

Kwaliteit

Brianna

B

Hele goede prijs - kwaliteit verhouding. Zal het al mijn vrienden en kennissen aanraden om hier te shoppen voor je tuin!

25-6-2021

Druivenplant

Rianne

R

Zeer tevreden met de druivenplant. goede kwaliteit plant met een snelle levering. Hele goede ervaring!!

24-6-2021

Heel goed

Rianne

R

Hele mooie plant. Ik ben blij.

24-6-2021

Duidelijke webshop

Rianne

R

Zeer duidelijke en goed weergegeven website. Voor de eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste!

24-6-2021

heerlijke druiven!

Karin

K

Heerlijke druiven, aanrader!!

24-6-2021

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff