Graslelie Chlorophytum 'Bonnie' - Luchtzuiverend

Merkloos

0 beoordelingen

1 tot 5 werkdagen

Deze Graslelie zuivert lucht als de beste!

39,99 14,99

Over Graslelie Chlorophytum 'Bonnie' - Luchtzuiverend

Chlorophytum's zijn natuurlijke luchtverfrissers, die bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Ze neutraliseren schadelijke gassen en zetten CO2 om in zuurstof. Door de aanwezigheid van deze planten gaat de luchtvochtigheid omlaag en het woonplezier omhoog. Ideaal voor op de slaapkamer en kantoor!

Standplaats
Zet hem op een leuke plek waar veel daglicht komt. Als hij te weinig licht krijgt vervaagt het mooie patroon op het blad.

Water geven
Het is een plant die van water houd. Houdt daarom altijd het grond een beetje licht vochtig, maar zorg ervoor dat deze nooit te nat wordt.

Herkomst & informatie
Chlorophytum Comosum Bonnie', ook wel Graslelie komt oorspongelijke uit Zuid-Afrika. Hij lijkt veel op zijn soortgenootjes, maar is uniek door het gekrulde blad. Ze hebben een witte streep over het midden die kenmerkend is voor mij

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 70 - 80 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Ruimtes
woonkamer,slaapkamer
Hoogte plant
35 - 40 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Diervriendelijk
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Graslelie - Chlorophytum
Met of zonder pot
Zonder pot/mand

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?