Hangplant Aeschynanthus Rasta

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

De dreadlock-achtige groeiwijze van deze lipstickplant is uniek en staat prachtig in elk interieur!

47,99 17,99

Over Hangplant Aeschynanthus Rasta

Het uiterlijk van deze Aeschynanthus wordt gekenmerkt door de dreadlock-achtige groeiwijze, vandaar zijn tweede naam 'Rasta'. De Aeschynanthus Rasta is erg makkelijk in onderhoud en een zeer makkelijke bloeier. Met name in de wintermaanden kan ze erg uitbundig bloeien. De Lipstickplant komt het beste tot zijn recht in een mooie plantenhanger, muurpot of hoge vaas

Standplaats
De Aeschynanthus staat of hangt graag op een lichte plek, maar houdt niet van direct zonlicht. In de tropische gebieden groeit de plant onder grote bomen. Daar ziet hij veel licht, maar schijnt de zon bijna nooit direct op de plant. Als dit gebeurt kunnen zijn bladeren verschroeien.

Water geven
Houd de potgrond in de lente en zomer altijd vochtig, door regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Geef de plant in de winter een stuk minder water. De grond mag zelfs een beetje opdrogen voordat je weer water geeft.

Herkomst & informatie
De Aeschynanthus, oftewel Lipstickplant, is afkomstig uit Zuidoost-Azië. Hier wordt de plant als één van de mooiste hangplanten beschouwd. Haar naam betekent bloem der schaamte. Deze naam heeft de plant gekregen, omdat ze haar bloemen lang verborgen houdt, maar als ze dan eenmaal tevoorschijn komen, zijn het prachtige rode bloemen in de vorm van een lippenstift daarom de bijnaam, lipstickplant!

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 35 - 45 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Ruimtes
woonkamer,hal,slaapkamer
Hoogte plant
35 - 40 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Diervriendelijk
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Lipstickplant - Aeschynanthus
Met of zonder pot
Zonder pot/mand

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?