Hangplant Asplenium Parvati

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Deze varen is van alle markten thuis, gebruik hem als hangplant of zet hem neer. Hij is zelfs geschikt voor in de badkamer!

45,99 16,99

Over Hangplant Asplenium Parvati

Deze Asplenium Parvati is een groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar hij kan ook zeker ergens mooi neergezet worden. De varen Asplenium Parvati is naast dat het een super makkelijk kamerplant is, eigenlijk ook een zeer geschikte badkamerplant. Zijn frisgroene bladeren glimmen een beetje en de wasachtige bladeren zijn erg stevig, en genieten van de hoge luchtvochtigheid in de badkamer.

Standplaats
De kamerplant is erg makkelijk in onderhoud. Varens kan je in huis, het beste plaatsen in de halfschaduw, zonder direct zonlicht. Bij te veel licht zullen de bladeren namelijk geel kleuren. Hij is zelfs geschikt voor in de badkamer!

Water geven
De Asplenium Parvati heeft zoals alle varens regelmatig water nodig, zorg ervoor dat de potgrond altijd lichtvochtig is, maar geef niet te veel water in 1 keer, anders zullen de wortels gaan rotten.

Herkomst & informatie
De Varen is een van de oudste soort planten op aarde en behoort tot de familie vaatplanten. Er zijn wel duizenden soorten varens, voor zowel binnen als buiten, voor warm of koud klimaat en van groot tot klein.  Deze Asplenium Parvati, ook wel streepvaren genoemd, komt oorspronkelijk uit de zuidelijke eilanden van Azië en van Australië en is familie van de Aspleniaceae

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 30 - 35 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Ruimtes
slaapkamer,woonkamer,hal
Hoogte plant
30 - 35 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Varen - Asplenium Parvati
Met of zonder pot
Zonder pot/mand

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?