Hedera Helix

0 | 5 (0 beoordelingen)

39,99 16,99

3 tot 5 werkdagen

Deze prachtige klimmer past in elk interieur!

Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Hedera Helix

De Hedera, ook wel ‘klimop’ genoemd, is een sterke plant die het hele jaar door groen blijft. De plant is geschikt als hangplant of als klimplant. Met een Hedera kun je in no time een kale muur bedekken. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens super gezond. De klimop Hedera Helix Klimop is namelijk een echte ster in het verwijderen van de schadelijke stoffen, die je in ieder binnenklimaat aantreft!

Standplaats
De standplaats maakt weinig uit. De Hedera doet het goed in de halfschaduw, maar je kunt hem eventueel ook op een licht of zonnig plekje neerzetten. In de zon zullen de bladeren lichter van kleur worden. Voor de Hedera geldt: hoe egaler de kleur van het blad, hoe minder licht de plant nodig heeft.

Water geven
Zorg er voor dat de grond van de Hedera altijd licht vochtig is. Voorkom dat er een laagje water aan de onderzijde van de planten pot ontstaat. Dit kan namelijk op den duur wortelrot veroorzaken.

Herkomst & informatie
De Hedera, ook wel ‘klimop’ genoemd, is een makkelijke kamerplant qua onderhoud en is er in verschillende soorten, kleuren, maten en vormen. De klimop is een populaire klimplant en is al jaren bekend in Nederland. Van oorsprong klom deze plant tegen bomen aan in het bos, soms tot wel 30 meter hoog.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 40 - 45 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Hangplanten
  • Plant soort: Klimop - Hedera Helix
  • Met of zonder pot: Zonder pot/mand
  • Potmaat: 17

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff