Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Hortensia Hydrangea

(Arborescens Incrediball)

Hortensia Hydrangea

(Arborescens Incrediball)

3-5 werkdagen

Het is weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! En daarom heeft WoonQ.nl nu de perfecte aanbieding voor jou en je tuin!

34,99

19,99

In winkelmand

Informatie Hortensia Hydrangea

De hortensia is een onwijs klassieke en populaire plant. Door zijn schitterende bolvormige bloemen in de kleuren wit straalt hij enorm veel charme uit en verdiend hierdoor zeker een plekje in iedere tuin. Zodra de hortensia begint te bloeien kan je genieten van deze parel. Een hortensia plaats je niet alleen in je tuin, maar komt ook zeer goed tot zijn recht het terras of op je balkon; de hortensia is over het algemeen ook gemakkelijk te verplanten.

Standplaats
Deze plant staat het liefst in een goed doorlatende bodem en op een halfschaduw plek. Hij kan niet de gehele dag in de zon staan.

Water geven
De Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' houdt niet van droogte. Daarom is het belangrijk om deze plant bij droogte, vooral als het blad geel gekleurd is, veel water te geven.

Snoeien
Hydrangea hoef je in de eerste twee jaar na de aanplant nog niet te snoeien. Daarna jaarlijks in maart terugsnoeien tot 20-30 cm boven de grond.

Herkomst & informatie
Deze Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' komt van oorsprong uit het oosten van de Verenigde Staten. De Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' is een verbeterde variant van de 'Annabelle' hortensia met stevigere takken. Waar de gewone 'Annabelle' nog wel eens plat wil gaan liggen na een stevige regenbui zal de ‘Strong Annabelle’ hier geen last van hebben. Daarnaast heeft deze soort nauwelijks last van ongedierte en schimmels.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Arborescens Incrediball
Hoogte plant 20 - 30 cm
Waterbehoefte Veel, 2 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Nee
Potmaat 19 cm
Schrijf een beoordeling