Japanse Hulst 'Acer Palmatum Atropurpureum'

Merkloos

0 beoordelingen

1 tot 5 werkdagen

Kan jouw tuin wel een opkikker gebruiken? Breng wat kleur en gezelligheid naar je tuin met deze rode Japanse Esdoorns.

25,99 13,99

Over Japanse Hulst 'Acer Palmatum Atropurpureum'

Standplaats
De plant houdt van een plekje met halfschaduw, het liefst niet teveel direct zonlicht. Door teveel direct zonlicht kunnen de wortels uitdrogen wat tot bladverlies kan leiden en kan het blad verbranden.

Water geven
De Japanse esdoorn houdt niet van teveel water. Zorg dat de wortels niet continu in het water staan want dit kan zorgen voor rottende wortels.

Snoeien
Snoeien is niet beslist nodig bij de Japanse esdoorn, de vorm is meestal van zichzelf al prachtig. Als je toch wilt snoeien kan je dit het beste doen in de periode juli-augustus.

Herkomst & informatie
Japanse Esdoorns staan bekend om hun prachtige gekleurde bladeren en zijn echte eye-catchers. Elke boom heeft zijn eigen prachtige kleuren en bladeren.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 50 - 60 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
50 - 55 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Plant type
Tuinplanten
Plant soort
japanse-esdoorn

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?