Kamerpalm - 60-70cm

Merkloos

0 beoordelingen

1 tot 5 werkdagen

Deze kamerplant staat bekend om zijn frisse en glanzende bladeren en de stevige stengels.

39,99 18,99

Over Kamerpalm - 60-70cm

Aangenaam! Ik ben de kamerpalm, ook bekend als de Zamioculcas Zamiifolia. Ik kom uit de familie Araceae. ZZ-plant of Emerald palm zijn twee van mijn bijnamen.  Mijn familie is nog niet zo lang in de Nederlandse huiskamers te vinden. Pas sinds 1996 worden wij geteeld. In de natuur bestaat mijn familie al veel langer en waren we te vinden in zuidoosten van Afrika en dan vooral op Madagaskar, in Kenia en op Zanzibar. Lekker warm!

Standplaats
Je kan een Zamioculcas in de halfschaduw, maar ook in de volle zon zetten. De kamerplant kan namelijk ook heel goed direct zonlicht verdragen. Let wel, op een lichte plaats zal de plant sneller groeien en dus ook meer water verbruiken.

Water geven
De Zamioculcas is geen dorstige plant. Laat eerst de potgrond droog worden voordat je weer water geeft. Vergeet je een keer water te geven dan zal deze plant daar ook echt niet moeilijk over doen.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Herkomst & informatie
De kamerpalm, ook bekend als de Zamioculcas Zamiifolia komt uit de familie Araceae. ZZ-plant of Emerald palm zijn twee van de bijnamen. In de natuur kun je deze planten veel vinden in het zuidoosten van Afrika en dan vooral op Madagaskar, in Kenia en op Zanzibar. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij je thuis terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. De kosten hiervan bedragen slechts 9,99


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 60 - 70 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
65 - 70 cm
Water behoefte
Weinig
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Diervriendelijk
Ja
Plant type
kamerplanten
Plant soort
zamioculas

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?