M - Kamerpalm 'Zamioculcas'

0 | 5 (0 beoordelingen)

24,99 13,99

1 tot 5 werkdagen

Deze kamerplant staat bekend om zijn frisse en glanzende bladeren en de stevige stengels.

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over M - Kamerpalm 'Zamioculcas'

De kamerpalm Zamioculcas komt uit het zuidoosten van Afrika en is nog vrij nieuw in Nederland. Waarom deze kamerpalm naar Nederland is gekomen, is goed te begrijpen. Hij brengt namelijk de Zanzibar sfeer bij jou in de huiskamer! Deze kamerpalm zorgt er niet alleen voor dat jij een vakantiegevoel krijgt, maar hij helpt ook bij het zuiveren van de lucht in jouw huis!

Standplaats
De kamerpalm Zamioculcas is een super makkelijke plant, ideaal als je geen groene vingers hebt dus! Hij kan helemaal in de schaduw staan, maar in de zon of in halfschaduw vindt 'ie het prettigst. 

Watergeven
Ook wat betreft het geven van water is dit een super makkelijke plant. Hij behoort namelijk tot de 'succulente' planten, beter bekend als vetplanten. Dit houdt in dat hij weinig water nodig heeft. Probeer pas nieuw water te geven als de potgrond weer droog begint te worden. Vermijd daarnaast dat er een laag water onderin de pot komt te staan.

Herkomst & informatie
Deze kamerpalm Zamioculcas staat ook wel bekend als de ZZ-plant of Emerald palm en komt uit de Araceae familie. De kamerpalm is ook een echte warmte liefhebber, hij komt namelijk vooral voor op Madagaskar, op Zanzibar en in Kenia. De meest opvallende eigenschap van de kamerpalm Zamioculcas is de frisse en glanzende look van het blad. Doordat hij veel van deze bladeren heeft is het een vrolijke plant die geschikit is voor in elke interieurstijl.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Ruimtes: woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal, babykamer
  • Hoogte plant: 50 - 55 cm
  • Water behoefte: Weinig
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: zamioculas
  • Potmaat: 14

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff