KamerplantenBloeiende kamerplanten

Ontdek al onze bloeiende kamerplanten: kamerplanten met vrolijke bloemen die je kamer opfleuren.

We hebben verschillende soorten. Voor welke ga jij?

Bekijk snel alle bloeiende kamerplanten en vind de perfecte voor jou.

Herstel

Filteren

Meer filters

Sorteren

Herstel filters

7 van 7 producten

Bloeiende kamerplanten kopen? We helpen je

Onze bloeiende kamerplanten toveren je alle kamers van je huis om tot gezellige kamers. Of het nou gaat om je huiskamer of slaapkamer: onze bloeiende kamerplanten fleuren ze op met hun felle kleuren en gezonde eigenschappen. We hebben een paar verschillende bloeiende planten voor je.

Elke plant heeft zo’n eigen kenmerken. Denk aan verschillende kleuren, groottes en verzorging die ze nodig hebben. Hoe dan ook: de perfecte bloeiende kamerplant zit er ongetwijfeld voor je bij.

Met bloeiende kamerplanten in huis...

...weet je zeker dat alle kamers van je huis vrolijk en fleurig zijn. Dat komt door de opvallende kleuren van onze kamerplantjes, die je kamers net dat even beetje extra gezelligheid geven.

De populairste soorten bloeiende kamerplanten

Er zijn verschillende soorten bloeiende kamerplantjes. Dit zijn de meest bekende en gewilde:

Aechmea

De Aechmea is een bijzondere kamerplant met tropische kleuren. Je herkent ‘m aan z’n grijs-groene bladeren en felle bloem. De bloem lijkt op een fakkel, en steekt ver boven de rest van de plant uit.

Ananasplant

De ananasplant wordt vaak gezet in de slaapkamer. Dat komt omdat de plant helpt tegen snurken. Daarnaast ziet ‘ie er ook gewoon leuk uit, en fleurt hij je kamer op. Hij is onderhoudsvriendelijk. Een keer per week water geven is genoeg.

Anthurium

De Anthurium, ook wel de Flamingoplant genoemd, staat bekend om z’n bloemen. Er zijn talloze soorten Anthuriums, met elk weer hun eigen soort kleur op de bloemetjes. De bloemen zijn rond, met in het midden een kleine stengel. Dit geeft de plant een speels effect, en zorgt ervoor dat ze zo populair zijn geworden in Nederland.

Alles over de verzorging van je bloeiende kamerplanten

De verzorging van je bloeiende kamerplanten ligt helemaal aan het soort plant wat je in huis haalt. Over het algemeen zijn kamerplanten makkelijk in onderhoud. Ze doen het prima in de zon of halfschaduw, en hebben voldoende aan 1 of 2 keer water per week. Benieuwd naar de verzorging van de plant die je op het oog hebt? Je vindt het op de speciale plantenpagina.