Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Krulvaren

(Nephrolepsis Exaltata)

Krulvaren

(Nephrolepsis Exaltata)

3-5 werkdagen

De rijke, gekrulde en geveerde bladeren die sierlijk overhangen, zijn een opvallende verschijning in elke huis.

44,99

16,99

In winkelmand

Informatie Krulvaren

Heb je weinig plek in huis, maar wil je dat extra vleugje groen in een ruimte? Dan zijn hangplanten een hele goede optie. Doordat het een hangplant is bespaar je ruimte en benut je een kamer optimaal. Deze Krulvaren is een volle groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar ze kan zeker ook ergens mooi neergezet worden. De Nephrolepsis is een echte luchtzuiveraar, de plant produceert zuurstof en zuivert de lucht. Door haar luchtzuiverende werking is de krulvaren ideaal voor in de woon- en slaapkamers en op kantoor.

Standplaats
De Nephrolepsis is een vrij makkelijk te verzorgen kamerplant, omdat ze weinig eisen stelt. Hoewel de krulvaren vrij veel licht verdraagt en zelfs voor een korte tijd direct zonlicht kan verdragen, is het toch beter om de plant wel licht, maar niet in direct fel zonlicht te zetten.

Water geven
Zoals alle varens houdt ook krulvaren van veel water. Als je ervoor zorgt dat de grond waarin ze groeit voortdurend vochtig is, is dat prima. Maar voorkom dat er onder in de pot een laagje water blijft staan.

Herkomst & informatie
De Nephrolepis, ook wel de krulvaren genoemd is een sterke luchtzuiverende kamerplant en gaat wel jaren mee! De krulvaren geeft meer zuurstof af dan de gemiddelde plant en behoort daardoor in de top 10 van luchtzuiverende kamerplanten. Ze is van oorsprong afkomstig uit Nieuw-Zeeland, Azië en behoort tot de alleroudste groep planten op aarde.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Hangplant
Soort plant Nephrolepsis Exaltata
Hoogte plant 40 - 50 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 17 cm
Schrijf een beoordeling