Lepelplant 'Spathiphyllum' - Air so Pure

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Een iconische kamerplant door zijn lepelvormige bloemen.

34,99 12,99

Over Lepelplant 'Spathiphyllum' - Air so Pure

Aangenaam! Mijn naam is Spathiphyllum en ben zeer geliefd vanwege mijn mooie bloemen. Je mag me ook Lepelplant noemen hoor. Deze bijnaam heb ik te danken aan de vorm die mijn witte bloemen hebben. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Colombia en Venezuela en behoor ik tot het soort Aracaea. In 1870 heb ik een wereldreis gemaakt en ben ik geïntroduceerd in Europa, waar ik nooit meer ben weg gegaan!

Zeer populair vanwege mijn bijzondere bloem
Lepelplanten zijn geliefd vanwege hun witte bloemen. Alhoewel deze kamerplant continue in bloei kan staan, zal de bloeiperiode meestal zo'n twee maanden zijn. Met de juiste verzorging kan er drie maanden na de laatste bloeiperiode weer nieuwe bloemen verschijnen. De Lepelplant groeit van oorsprong in de omgeving van de Amazone. Het kan dan ook wel eens gebeuren dat de Spathiphyllum volledig onder water komt te staan als de rivier buiten zijn oevers treedt, maar zelfs dat overleeft deze bijzondere plant!

Extreem luchtzuiverend: lid van de air so pure familie
De kwaliteit van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever. Tot de Air So Pure familie behoren planten waarvan de gezonde effecten wetenschappelijk bewezen zijn. Het zijn natuurlijke luchtverfrissers die bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Ze neutraliseren schadelijke gassen en zetten Co2 om in zuurstof. Door de aanwezigheid van deze planten gaat ook nog eens de luchtvochtigheid omlaag en het woonplezier omhoog!

Hoe zorg je voor mij?
Doordat ik van oorsprong groei in de jungle onder een dik bladerdek heb ik niet al te veel licht nodig. Zoek daarom voor mij een plekje uit met maximaal twee tot drie uur direct zonlicht per dag. Door te veel zonlicht zullen mijn bladeren geel verkleuren en te weinig zonlicht leidt tot groene bloemen. Ik hoop dat je het leuk vindt om met de gieter heen en weer te lopen, want ik verbruik redelijk veel water! Het beste is om mij twee keer per week water te geven. Probeer de hoeveelheid zo aan te passen dat de grond net droog aan het worden is, voordat ik opnieuw water krijg.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij je thuis terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. De verzendkosten bedragen slechts 9,99!

Highlights
- Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
- Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
- Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
- Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 65 - 70 cm
- De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
65 - 70 cm
Water behoefte
Veel
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Lepelplant - Spathiphyllum

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?