Set van 3 - Luchtzuiverende 'Air So Pure' Mix

0 | 5 (0 beoordelingen)

44,99 32,99

3 tot 5 werkdagen

Deze luchtzuiverende plantjes zorgen niet alleen voor frisse lucht in huis maar ook voor een frisse look!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Set van 3 - Luchtzuiverende 'Air So Pure' Mix

Met de luchtzuiverende kamerplant mix maak je echt een statement in huis! Ze zijn mooi, lekker groen en ze zijn goed voor de luchtkwaliteit in je huis! Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert. De mix bestaat uit 1x Arecapalm, 1x Lepelplant 'Spathiphyllum' en 1x Graslelie Chlorophytum 'Atlantic'

Standplaats
De kamerplanten staan graag op een lichte plaats, maar houdt niet van direct zonlicht. Vermijd daarom de middagzon. Twee tot drie uur direct zonlicht is ruim voldoende. Te veel zonlicht zal leiden tot gele bladeren.

Water geven
Het zijn wel een dorstige planten. Houd de grond daarom altijd een beetje licht vochtig, maar zorg ervoor dat deze nooit te nat wordt. 

Sterk Luchtzuiverend
De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen over de buitenlucht, maar zeker ook over de lucht in ruimten waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, kantoor en op school.

Sierpotten
Je hebt de keuze uit 3 verschillende kleuren sierpotten. De passende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 30 - 35 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Weinig
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Met of zonder pot: Met pot
  • Potmaat: 12

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff