Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Olifantenpoot

(Beaucarnea Recurvata)

Olifantenpoot

(Beaucarnea Recurvata)

3-5 werkdagen

Deze makkelijke kamerplant zorgt ervoor dat jij zonder al te veel moeite, optimaal kunt genieten van een groene vriend in je kamer!

39,99

24,99

In winkelmand

Informatie Olifantenpoot

Deze stijlvolle kamerplant is makkelijk te verzorgen! Net als een kameel slaat de plant water op, de Olifantspoot doet dat in zijn stam. De binnenkant van de stam heeft iets weg van een spons. Hierdoor kan de kamerplant veel water opnemen en kan hij lange tijd zonder water. De Olifantenpoot is makkelijk te verzorgen en ideaal voor in de huiskamer of op kantoor.

Water geven
De Beaucarnea slaat water op in zijn karakteristieke stam en groeit erg langzaam. Deze kamerplant verbruikt weinig water en kan 's winters best een paar weken droog staan. Laat de grond altijd goed indrogen, voordat je de plant opnieuw water geeft.

Standplaats
De Beaucarnea staat het liefst op een plek met veel licht. Ook zal een Beaucarnea het doen op een standplaats met wat minder licht, maar dat kan de groei wel enigszins beperken. Gevolg is dan ook dat de plant minder nieuw blad zal aanmaken. Wanneer je deze kamerplant in het voorjaar of de zomer aanschaft, plaats hem dan iets verder van het raam af. Schuif stukje bij beetje de Beaucarnea dichterbij en hou even in de gaten of er geen brandplekken ontstaan op het blad. 

Herkomst & product informatie
De kamerplant Beaucarnea, ook wel bekend als Olifantspoot is een zeer makkelijke kamerplant. Deze kamerplant heeft weinig eisen. De plant heeft zijn naam Olifantspoot te danken aan zijn karakteristieke stam en iedere stam is dan ook uniek. Een Beaucarnea Recurvata, ook wel Nolina Recurvata genoemd, komt van nature voor in Midden-Amerika en dan met name in Mexico. De plant slaat water op in de stam en kan daardoor langere tijd zonder water. De Beaucarnea Recurvata is afkomstig uit de Asparagaceae familie.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Beaucarnea Recurvata
Hoogte plant 50 - 60 cm
Waterbehoefte Weinig, 2 keer per maand
Standplaats Zon
Giftig Ja
Potmaat 17 cm
Schrijf een beoordeling