Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Olifantsoor - Pink Dragon

(Alocasia)

Olifantsoor - Pink Dragon

(Alocasia)

3-5 werkdagen

Deze 'Alocasia Pink Dragon' is een echte eyecatcher. Door de warme kleuren is deze plant dan ook geschikt voor elke ruimte!

34,99

29,99

In winkelmand

Informatie Olifantsoor - Pink Dragon

Deze Alocasia Pink Dragon is een echte blikvanger door zijn gave, roze bladstelen. Zelfs de nerven vallen op, want deze zijn wit/grijs van kleur. Zijn bladeren kunnen 40 tot 60 cm lang worden. Deze schitterende Alocasia is door zijn elegante uiterlijk geschikt voor elke ruimte in het huis!

Standplaats
Een Alocasia houdt van lekker veel licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om genoeg zonlicht op te kunnen vangen. De Alocasia groeit naar het licht toe, dus regelmatig draaien van de plant wordt aangeraden om zo te voorkomen dat de plant scheef gaat groeien. 

Water geven
Geef de Alocasia regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om goed te kunnen groeien. Let op: geef de kamerplant ook weer niet té veel water. Bij een teveel aan water zal er guttatie plaatsvinden, waarbij de plant het overtollig water zal 'uitzweten' met als gevolg dat er druppels op de bladeren te zien zullen zijn.

Herkomst & product informatie
Oorspronkelijk komt de Alocasia Pink Dragon uit de tropen van Azië en dan met name uit India. Alocasia soorten behoren tot de familie Araceae. Zijn botanische voorouders komen van nature voor in de oerwouden van Zuidoost-Azië. Een echte urban jungle plant dus! Hier wordt hij zelfs gebruikt in gerechten, waarbij de wortel wordt gekookt en opgegeten.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Olifantsoor Alocasia 'Pink Dragon'
Hoogte plant 50 - 60 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 17 cm
Schrijf een beoordeling