Olifantsoor Alocasia 'Stingray'

0 | 5 (0 beoordelingen)

26,99 16,99

3 tot 5 werkdagen

Deze Olifantsoor 'Alocasia Stingray' is een schitterende plant om in huis te halen, hij valt namelijk erg op door zijn rechtopstaande, vleugelachtige bladeren.

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Olifantsoor Alocasia 'Stingray'

De Alocasia Stingray heeft erg opvallende, rechtopstaande, vleugelachtige bladeren. Deze bladeren lopen uit in een puntige staart waardoor de vorm van het blad lijkt op een pijlstaartrog (Stingray). De Alocasia Stingray is een opvallende kamerplant, die in elke ruimte zal opvallen en daarmee een super leuke toevoeging aan het interieur van je huis!

Standplaats
Een Alocasia Stingray houdt van lekker veel licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om genoeg zonlicht op te kunnen vangen.

Water geven
Geef de Alocasia regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om goed te kunnen groeien. Let op: geef de kamerplant ook weer niet té veel water. Bij een teveel aan water zal er guttatie plaatsvinden. Hierdoor zal de plant het overtollig water 'uitzweten' met als gevolg dat er druppels op de bladeren te zien zullen zijn.

Herkomst & informatie
De Alocasia Stingray is in Nederland beter bekend als de Olifantsoor. Deze kamerplant behoort tot de Aronskelkenfamilie waar er wel 79 soorten van bekend zijn. Oorspronkelijk komt hij uit de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië, genietend van de zon. 

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze kamerplanten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 55 - 60 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Olifantsoor - Alocasia
  • Potmaat: 17

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff