Olifantsoor Alocasia 'Wentii'

0 | 5 (0 beoordelingen)

34,99 19,99

3 tot 5 werkdagen

Deze prachtige plant, Olifantsoor, is de perfecte toevoeging in jouw interieur. Creëer je eigen jungle met deze prachtige kamerplant met donkerrode tinten!!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Olifantsoor Alocasia 'Wentii'

De olifantsoor (Alocasia Wentii) is een prachtige groene kamerplant die zijn naam heeft te danken aan het feit dat de bladeren lijken op de oren van een olifant. De olifantsoor komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië. De bladeren worden in de regenwouden gebruikt om onder te schuilen omdat ze zo groot zijn. In de bladeren zit een rode ondertoon, wat de plant zo mooi maakt. Waar je de plant ook neerzet, hij zal zeker weten tot zijn recht komen!

Standplaats
De ofilantsoor houdt van veel licht. Zet de plant naast een raam met zo veel mogelijk zonlicht. De plant groeit naar het licht toe, het is handig om de plant regelmatig te draaien, zodat die niet schreef groeit.

Water Geven
De olifantsoor is niet heel veeleisend, maar heeft wel een beetje aandacht nodig. De plant groeit het beste met een licht vochtige grond. Geef de plant één keer in de week water.

Herkomst & informatie
De Alocasia komt oorsponkelijk uit de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië. Hier worden de bladeren van de Alocasia gebruikt om onder te schuilen. De bladeren kunnen namelijk wel een doorsnede van anderhalve meter krijgen en bieden zo voldoende beschutting tegen de regen.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

 

Specificaties

  • Hoogte plant: 65 - 70 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Olifantsoor - Alocasia
  • Potmaat: 19

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff