Olifantsoor - Alocasia Wentii

Merkloos

0 beoordelingen

1 tot 5 werkdagen

Deze prachtige plant, Olifantsoor, is de perfecte toevoeging in jouw interieur. Creëer je eigen jungle met deze prachtige kamerplant met donkerrode tinten!

33,99 21,99

Over Olifantsoor - Alocasia Wentii

De olifantsoor (Alocasia Wentii) is een prachtige groene kamerplant die zijn naam heeft te danken aan het feit dat de bladeren lijken op de oren van een olifant. De olifantsoor komt oorspronkelijk uit het tropische regenwouden van Zuidoost-Azië. De bladeren worden in de regenwouden gebruikt om onder te schuilen, omdat ze zo groot zijn. Ik de bladeren zit een rode ondertoon, wat de plant zo mooi maakt. Waar je de plant ook neerzet, hij zal daar zeker weten tot zijn recht komen!

Standplaats
De ofilantsoor houd van veel licht. Zet de plant naast een raam met zo veel mogelijk zonlicht. De plant groeit naar het licht toe, het is handig om de plant regelmatig te draaien zodat die niet schreef groeit.

Water Geven
De olifantsoor is niet heel veeleisend, maar heeft wel een beetje aandacht nodig. De plant groeit het beste met een licht vochtige grond. Geef de plant regelmatig een klein beetje water. 

Herkomst & Informatie.
De olifantsoor ook wel Alocasia Wentii genoemd komt hij het regenwoud van Zuidoost-Azië. Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij je thuis terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 55 - 60 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
55 - 60 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Veel
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
groene-kamerplanten

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?