Olijfboom 'Olea Europaea'

0 | 5 (0 beoordelingen)

39,99 22,99

3 tot 5 werkdagen

Een Olijfboom in huis? Jazeker, dat kan heel goed met deze schattige miniuitvoering. En in de zomer kun je hem kwijt op je balkon of terras.

Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Olijfboom 'Olea Europaea'

Haal dat vakantiegevoel in huis met deze compacte olijfboom. Je kunt hem zowel binnen als buiten neerzetten. Met zijn grijs/groene bladeren haal je gelijk de warme en mediterrane sfeer in je huis.

Standplaats
De Olijfboom kan zowel binnen als buiten worden geplaatst, maar zorg altijd voor een lichte en zonnige plek! De Olijfboom is een echte zonliefhebber. Zet hem dus altijd op een zonnige plek. 

Water geven
Het is erg belangrijk de boom niet te nat te maken; zet je de Olea Europaea in een pot, zorg dan dat deze aan de onderkant voorzien is van genoeg gaten om het overtollige water af te kunnen voeren. 

Snoeien
Het beste is om de plant jaarlijks te snoeien, zodat het zijn compacte vorm behoudt.

Herkomst & informatie
Olijfbomen zijn wereldwijd bekend en worden gewaardeerd vanwege de vruchten en alle producten die hiermee gemaakt kunnen worden. De Olijfboom, of Olea Europaea, kan je zowel binnen als buiten neerzetten. Het is een groenblijvende boom. Deze Olijfboom uit mediterraan Europa komt in de tuin alleen in bloei bij een lage wintertemperatuur en veel zonuren in het voorjaar. Als de bloemen komen, zijn ze crèmekleurig en verschijnen eind mei, begin juni. Na een aantal jaren kan de olijf ook vruchten maken. Let wel, deze zijn decoratief en niet voor consumptie.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 25 - 30 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Plant type: Tuinplanten
  • Potmaat: 15

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff