Paradijsvogelplant 'Strelitzia Nicolai'

0 | 5 (0 beoordelingen)

49,99 19,99

3 tot 5 werkdagen

Haal de echte jungle sfeer in huis met jouw nieuwe paradijsvogelplant.

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Paradijsvogelplant 'Strelitzia Nicolai'

Jouw eigen urban jungle in je woonkamer? Dat kan! Deze ‘Strelitzia Nicolai’ staat vooraan in de rij als het neerkomt op een urban jungle. Door zijn prachtige grote en diepgroene bladeren is deze Paradijsvogelplant een kamerplant om over op te scheppen. Hij heeft een echt koninklijk uiterlijk.

Standplaats
De Strelitzia staat graag op een lekkere lichte plek met veel zon. Hier geldt: hoe lichter, hoe beter. Vlak naast het raam voelt hij zich dan ook het beste thuis.

Water geven
Omdat deze groene topper een echte zonaanbidder is, lust hij wel een flinke slok water. Geef deze kamerplant ca. 1 keer per week water en zorg dat de grond vochtig blijft. Laat de wortels niet permanent in het water staan.

Herkomst & Informatie
De Paradijsvogelplant ‘Strelitzia Nicolai’ vindt haar oorsprong in het tropische Zuid-Afrika. De tropen worden door velen ook wel hét paradijs genoemd, daar heeft hij dan ook zijn bijnaam aan te danken. In de natuur kan een Strelitzia wel tot tien meter hoog worden. Maar geen zorgen: dat zal bij deze kamerplant niet gebeuren.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze kamerplanten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 45 - 50 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Paradijsvogelplant - Strelitzia
  • Potmaat: 17

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff