Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Philodendron

(Cobra)

Philodendron

(Cobra)

3-5 werkdagen

Met deze onderhoudsvriendelijke Philodendron Cobra heb je zonder al te veel moeite een super leuke plant in huis!

46,99

32,99

In winkelmand

Informatie Philodendron

Creeër een stukje tropen in jouw huis met mij; de Philodendron Cobra. Een hippe groene kamerplant! Door de dikke stengels en gaten in de bladeren is deze Philodendron Corba super onderhoudsvriendelijk en ook nog eens schitterend voor in elke kamer!

Standplaats
Omdat de Philodendron normaal gesproken onder het bladerdak van grote bomen groeit, is het zaak om hem niet in direct zonlicht te zetten. Een plaats met halfschaduw is eigenlijk perfect. Dit is dus ook een ideale plant om in een wat donkerder hoekje te zetten. Vermijd dus direct zonlicht, vooral het felle zonlicht in de middaguren. De ochtend- en avondzon kan de plant wel heel goed hebben.

Water geven
Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Als de plant teveel of te weinig water krijgt, geeft hij een seintje. Bij teveel water kleurt het blad gelig en bij te weinig water kleurt het blad bruin.

Herkomst & product informatie
Oorspronkelijk komt de plant uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied. De Philodendron familie kent wel meer dan honderden soorten. Deze opvallende Philodendron Cobra wordt gekenmerkt door stevige groene bladeren met witte strepen/vlekken. Het blad is langwerpig en loopt spits toelopend uit.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Philodendron 'Cobra'
Hoogte plant 50 - 60 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 17 cm
Schrijf een beoordeling