Philodendron Exclusive Mix

0 | 5 (0 beoordelingen)

64,99 54,99

3 tot 5 werkdagen

Deze Philodendron exclusive mix brengt sfeer en gezelligheid in je slaapkamer, badkamer of woonkamer!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Philodendron Exclusive Mix

Met de Pihilodendron Exclusive Mix maak je echt een statement in slaapkamer, badkamer of woonkamer! Ze zijn mooi, lekker groen en ze zorgen ook voor een gezond binnenklimaat. Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert. De Philodendrons doen het ook goed in ruimtes die minder licht ontvangen! De set bestaat uit de volgende 3 planten: Philodendron Bipinnatifidum 'Atom', Philodendron 'Black Cardinal' en Philodendron 'White Wave'.

Standplaats
De Philodendron is de perfecte plant voor slaapkamers, badkamers, woonkamers en ruimtes die minder licht ontvangen. De plant houdt namelijk van halfschaduw of een lichte plaats, maar uit direct zonlicht.

Water geven
Houd de potgrond licht vochtig door de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Geef eens per week voeding in de groei periode, in de winter kan de frequentie naar beneden.

Herkomst & informatie
De Philodendrons komen oorspronkelijk uit het tropisch regenwoud van Paraguay en Brazilië. Daar groeien wel 275 soorten Philodendrons die soms tot wel 20 meter hoog kunnen klimmen. Een 20 meter lange plant in huis, is misschien een beetje teveel van het goede. Deze kleinere versies zullen een stuk beter geschikt zijn.

Sierpotten
Je hebt de keuze uit 3 verschillende kleuren sierpotten. De passende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 25 - 30 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Philodendron
  • Potmaat: 12

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff