Philodendron 'Green Wonder'

5 | 5 (1 beoordeling)

54,99 39,99

3 tot 5 werkdagen

Deze XL Philodendron is wel tot 115 cm hoog. Een ware blikvanger voor bij jou thuis.

Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Philodendron 'Green Wonder'

Deze kamerplant kan behoorlijk groot worden, dus geef deze Philodendron de ruimte, ideaal om een kale hoek op te vullen. De Philodendron Green Wonder heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige grote bladeren en majestueuze lange stelen. Een echt wonder uit de natuur!

Standplaats
Als het om licht gaat is de Philodendron niet de moeilijkste. De plant staat het liefst half in de zon en half in de schaduw. Van direct zonlicht wordt de Philodendron alleen niet zo gelukkig, omdat hij van oorsprong gewend is om onder andere grote reuzen te groeien.

Water geven
Het geven van water is heel erg belangrijk. Zorg dat deze echte jungle kamerplant altijd een licht vochtige aarde heeft. Check dus regelmatig even of je groene vriend dorst heeft!

Herkomst & informatie
De Philodendron komt net als vele andere soorten van deze familie uit de regenwouden van Zuid-Amerika. Sommige soorten klimmen, waar andere soorten weer grote bladeren krijgen op de bodem van de tropische bossen. De Philodendron 'Green Wonder' is een bijzondere plant omdat hij geen hoofdblad heeft, maar aan het einde van de steel enkele breedstaande bladeren

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 105 - 110 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Philodendron
  • Potmaat: 24
Schrijf zelf een beoordeling

Deze plant scoort een 5 | 5

Op basis van 1 beoordeling

Mooie plant!

A. J.

A

Ik was al enige tijd op zoek naar deze philodendron, dus ik was heel erg blij toen ik deze op de site zag staan! Ik had nog niet eerder een plant online besteld dus ik was een beetje bezorgd, maar de philodendron is keurig en snel verzonden en veilig bij mij aangekomen. Het is echt een enorme plant! Heel erg blij mee!

30-6-2021

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff