Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Philodendron

(Imperial Green)

Philodendron

(Imperial Green)

3-5 werkdagen

Voeg een beetje tropen aan jouw interieur toe. Gegarandeerd sfeervol!

44,99

34,99

In winkelmand

Informatie Philodendron

De Philodendron Imperial Green is geen alledaagse plant, heeft prachtig grote bladeren, groeit als kool én is makkelijk om te verzorgen. Doordat de Philodendrons zo onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook zeer geliefd in onze huiskamers en kantoren.

Standplaats
Omdat de Philodendron normaal gesproken onder het bladerdak van grote bomen groeit, is het zaak om hem niet in direct zonlicht te zetten. Een plaats met halfschaduw is eigenlijk perfect. Dit is dus ook een ideale plant om in een wat donkerder hoekje te zetten.

Water geven
Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer.

Herkomst en informatie
Oorspronkelijk komt de plant uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied. De Philodendron familie kent wel meer dan honderden soorten. Deze plantenfamilie ken je vast wel van de hippe Monstera Deliciosa (oftewel de gatenplant). De Philodendron Imperial Green is geen alledaagse plant, heeft prachtig grote bladeren, groeit als kool én is makkelijk om te verzorgen. Doordat de Philodendrons zo onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook zeer geliefd in onze huiskamers en kantoren.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplanten
Soort plant Philodendron
Hoogte plant 65 - 70 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 24 cm
Schrijf een beoordeling