Philodendron 'Silver Queen' met Mosstok

0 | 5 (0 beoordelingen)

39,99 29,99

3 tot 5 werkdagen

Deze Philodendron Silver Queen heeft zijn naam te danken aan de zilvergrijze gloed op de bladeren en is daardoor een schitterende plant voor in alle ruimtes!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Philodendron 'Silver Queen' met Mosstok

De Philodendron 'Silver Queen' wordt momenteel geschaard onder de meest populaire jungle planten van dit moment. Het is een relatief ‘nieuwe’ plant die ook wel Silver Sword wordt genoemd vanwege de zilverkleurige zwaardvormige bladeren. Deze Philodendron heeft door zijn dikke stengels en meegeleverde mosstok een toffe uitstraling! Doordat de Philodendrons zo onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook zeer geliefd in onze huiskamers en kantoren. Combineer deze zilverkleurige versie met andere groene planten en je hebt meteen een waanzinnig stukje tropen gecreëerd.

Standplaats
Omdat de Philodendron normaal gesproken onder het bladerdak van grote bomen groeit, is het zaak om hem niet in direct zonlicht te zetten. Een plaats met halfschaduw is eigenlijk perfect. Vermijd direct zonlicht, vooral het felle zonlicht in de middaguren. De ochtend- en avondzon kan de plant wel heel goed hebben.

Water geven
Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Als de plant teveel of te weinig water krijgt, geeft hij een seintje. Bij teveel water kleurt het blad gelig en bij te weinig water kleurt het blad bruin.

Herkomst & informatie
Oorspronkelijk komt de plant uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied. De Philodendron familie kent dan ook wel meer dan honderden soorten. Van origine zijn Philodendron's klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen. Deze variant wordt geleverd inclusief mosstok, zodat de plant de hoogte in groeit.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 55 - 60 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Weinig
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Philodendron
  • Potmaat: 17

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff